Skip to content
Picnic de luna mai

Picnic de luna mai

Dacă vrei să ieși în weekend la un picnic, m-am gândit ce ar fi mai potrivit pentru luna mai să iei cu tine în coș. Te pregătești cu o pâine proaspătă, ideal ar fi și niște cubulețe de unt. Dacă ești harnic, faci rapid în tigaie și niște clătite, pentru că vezi ce bine o să îți prindă. Și să începem cu selecția noastră.

Crema de alune, pentru ea m-am gândit la clătite, dar dacă îți este lene, poți să iei două linguri mai înainte să ieși din casă și îți va da energia suficientă să cutreieri dealurile sau să ajungi în parc unde să îți întinzi masa.

Primul lucru după ce ai ajuns este să desfaci sticla de vin Martha Bouchet, care o să te îmbie cu mireasma sa, mai ceva ca florile ce te înconjoară. Este un vin numai bun de picnic, dar musai să îl ai rece cu tine.

Te apuci și despachetezi, și tai pâinea, pe care începi cu niște felii mai mici sau mai mari pe care pui salata de ardei capia, pentru că sigur până ai ajuns aici ți s-a făcut foame și vrei să mănânci ceva lângă vin. După care te odihnești puțin și scoți silvoiz-ul, care nu are zahăr adăugat, doar prună curată la ceaun.

Tragi un pui de somn în iarbă și înainte să pornești deschizi ciocolata cu fistic, să ai un drum bun spre casă, dar ai grijă de ea să o ții la umbră ca să nu se topească.

Sper că ai avut o zi frumoasă de weekend, petrecută în natură cu produse de la mama natură.

Older Post
Newer Post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Shopping Cart

Your cart is currently empty

Shop now