website Skip to content

For orders over 200 lei, shipping is free anywhere in the country! 🇷🇴

Discover the people who make magic possible

The story from Idicel

Last news

Sep 3, 2023

Am împlinit 10 ani de activitate! Aflați planurile noastre de extindere și rămâneți alături de noi în continuare.

Veți citi despre petrecerile aniversare de la Idicel și București, despre echipa care a făcut posibilă această poveste, dar și despre planurile de viitor ale brandului. Răzvan visează să construiască o fabrică nouă în satul Idicel pentru a duce mai departe tradiția, în timp ce susține comunitatea locală. În articol găsiți și fotografii de la evenimentele aniversare, precum și schița fabricii viitoare. Este o sărbătoare, dar și un nou început pentru Idicel Pădure. Aflați cum puteți rămâne aproape și a vă bucura împreună de produsele gustoase și de povestea lor.

Jul 29, 2023

Secretul la copt de vinete - Tradiție și pasiune pentru gustul perfect

La Idicel, sezonul de copt vinete pe grătar reprezintă un moment extrem de important. Este perioada în care ne mobili...

I'M HAPPY AND I LIKE TO MAKE GOOD THINGS, BUT NOT ANYWAY, BUT WITH MY HANDS.

That's how I started making jam, that's how I set up a small factory in Idicel Pădure, that's how I started making zacusca and chocolate.
with aunt Veronica, prepares our products every day in a cauldron on a wood fire according to traditional recipes. The fruits and vegetables we use are usually local, chosen from suppliers in the area. That's why our products remind our grandparents and country life.

See Idicel products
close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search for

Add to Basket