Răzvan's blog
Fistic - Beneficii, unde crește și ce trebuie să știi despre această gustare sănătoasă
Fisticul este sămânța comestibilă a arborelui Pistacia vera, o plantă originară din Asia Centrală și Orientul Mijloc...
Read more
Cum se sterilizează borcanele cu dulceață și cum se păstrează
Conservarea dulceții naturale reprezintă o tradiție culinară îndrăgită, ce permite păstrarea aromelor și gusturilor ...
Read more
Beneficii ciocolată neagră - De ce este bună pentru sănătate
Ce este ciocolata neagră și cum diferă de alte tipuri de ciocolată? Ciocolata neagră se distinge prin conținutul său ...
Read more
Gem sau dulceață? Comparație și diferențe
Bine ați venit în universul dulce al gemurilor și dulcețurilor! Aceste delicatese tradiționale ocupă un loc special î...
Read more
Cum se face dulceața - cu zahăr sau fără, tot delicioasă iese!
Dulcețurile reprezintă o modalitate savuroasă de a păstra esența fructelor proaspete pentru a le savura pe tot parcur...
Read more
Rețete mâncare de post – idei rapide și sănătoase pentru mese delicioase
Bucătăria de post oferă o oportunitate excelentă de a explora o gamă variată de rețete sănătoase și delicioase, bazat...
Read more
Rețete vegane simple - ghid pentru vegetarieni în căutare de mâncare bună
Bucătăria vegană reprezintă o abordare culinară care exclude complet produsele de origine animală, concentrându-se ex...
Read more
Dec 1, 2024
Video Observator Antena1 la Idicel Pădure
O poveste autentică românească despre cum un mic sat din Mureș a ajuns să cucerească Casa Regală a României. De la un ceaun împrumutat până la Paris, descoperiți cum gusturile tradiționale ale copilăriei se transformă în inovație culinară, dovedind că 'se poate în România' nu e doar o vorbă frumoasă. Un reportaj special Antena 1 despre puterea visurilor împlinite acasă.
Read more
Miracolul de la Galicea Mare: O Cramă, O Poveste, Un Vin Perfect
Descoperă Galicea Mare, o cramă centenară unde tradiția întâlnește inovația sustenabilă. Casa celei mai vechi vițe de Fetească Neagră din România și un exemplu strălucit de vinificație naturală, acest colț de paradis ascunde 800 de baricuri franțuzești la 6 metri sub pământ și un ecosistem perfect orchestrat pe 6 hectare. De la vinuri create exclusiv cu drojdii sălbatice până la grădini bio și energie verde, Galicea Mare redefinește standardele vinificației românești și demonstrează că excelența merge mână în mână cu respectul pentru natură.
Timp de citire: 6 minute
Read more
Crema noastră bate Nutella?
Crema noastră de alune - Câștigătoare în testul calității la emisiunea "Starea Nesănătății"
Suntem încântați să vă ...
Read more
Reflecții la 11 ani de Idicel Pădure: O călătorie dincolo de afaceri
Scriu aceste rânduri din Viena, în ultima zi a unei vizite care mi-a umplut sufletul de bucurie și speranță. Mă aflu...
Read more
Secretul unui vin vegan
Mie îmi place să consum vin în mod responsabil de ceva timp, dar niciodată nu mi-a trecut prin cap că un vin poate f...
Read more