Skip to content
Câștigă un pachet cu vin și cafea

Câștigă un pachet cu vin și cafea

 

🥳 Vă mulțumim tuturor pentru participarea la acest concurs! Vor mai urma și altele în perioada următoare.

Câștigătorii sunt:

20 Mai - Marinela Bobe
21 Mai - Valentina-Elena Serpoi
22 Mai - Duiliu Tiganetea
23 Mai - Patricia Popescu
24 Mai - Dorina Dragomir
25 Mai - Olteanu Rodica
26 Mai - Razvan Grigore
27 Mai - Laura Cursaru
28 Mai - Victoria Fodor
29 Mai - Lucian Badau
30 Mai - Alina Simon

Colegul nostru Alin o să ia legătura cu fiecare în parte în zilele următoare. 

Regulament Concurs

Ai șansa să câștigi unul dintre cele 10 Pachete Select Răzvan Idicel cu Vin și Cafea, în valoare de 290 de lei fiecare! 

Ce conține pachetul nostru special? 

Vin Martha Black Maiden, Silvoiz de Prune, Cremă de Alune, Cutie cu 9 Praline, Cafea Boabe de Specialitate, Ciocolată Neagră 70% cu prune și pălincă. 

Ce trebuie să faci pentru a participa la concurs

Plasează o comandă de minim 240 de lei pe site-ul nostru între 21 și 30 Mai și vei fi automat înscris în tragerea la sorți.  În plus beneficiezi și de transport gratuit. 

Perioada de desfășurare: 20 - 30 Mai 2024

Organizator:

S.C. TRADITII DIN NATURA SRL S.R.L., societate comerciala din Romania cu sediul in Judf. Mures, Sat Idicel Padure, nr. 305,  CUI RO1591586, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J26/482/2013 

Premiul:

Premiul constă într-o cutie Select Răzvan Idicel cu Vin și Cafea.  

Extragere

Acordarea premiului se va face prin tragere la sorti cu ajutorul website-ului random.org. 

Anuntarea câstigatorului se va face pe site-ul razvanidicel.ro printr-un update la acest link.

Condiții de participare pentru câștigarea premiului:

Vor fi înscrise automat în concurs toate comenzile plasate pe răzvanidicel.ro între 20 și 30 mai, livrate cu succes și care rămân în posesia clienților.

Nu pot participa la concurs angajații organizatorului, soții/soțiile și nici rudele de gradul I ale acestora (parinti, copii).

Stabilirea câștigătorului 

Câștigatorul va fi ales prin tragere la sorți in data de 3 Iunie 2024.

Castigatorul va fi anuntat atat pe site-ul www.razvanidicel.ro printr-un update la această postare, cat si prin telefon, la numarul de contact trecut in comanda.

In cazul in care castigatorul extras declina premiul sau nu raspunde timp de trei zile lucrătoare mesajelor telefonice și celor transmise prin e-mail, se va efectua o noua extragere pe data de . Procesul se va relua conform acelorasi conditii daca este nevoie.

Dreptul de participare

In Concurs se pot inscrie doar persoanele fizice, cetateni romani sau straini, rezidenti sau cu domiciliul sau resedinta in Romania, care au implinit varsta de 18 ani la data inceperii Concursului.

Inscrierea in Concurs presupune acceptarea implicita, integrala, expresa si neechivoca a prevederilor prezentului Regulament.

Ulterior desemnarii castigatorilor, Organizatorul va incepe procesul de validare al acestora, ocazie cu care se va verifica indeplinirea conditiilor privind inscrierea Participantilor, precum si respectarea tuturor dispozitiilor prezentului Regulament.

Acordarea premiilor ca urmare a tragerii la sorti

Castigatorul va fi contactat printr-un e-mail/ telefon de catre departamentul de Customer Care cu privire la castigarea premiului si va avea la dispozitie 24 de ore pentru a confirma acceptarea acestuia.

In situatia in care primul castigator extras nu va raspunde la mesaj, Organizatorul va urma aceeasi procedura cu urmatorul extras. In cazul in care nici cel de al doilea extras nu va raspunde la mesaj si nici la notificarile scrise, Organizatorul va urma aceeasi procedura cu urmatorul extras, procedura fiind aplicabila in mod corespunzator si celui de al treilea extras.

Castigatorul care va accepta premiul acordat,trebuie sa efectueze un e-mail catre: razvan@razvanidicel.ro , in cel mult 24 de ore de la anuntarea castigatorilor cu informatiile de livrare a premiului.

Daca Participantul castigator nu indeplineste conditiile de participare/acordare a premiului, sau se afla in una din urmatoarele situatii:

In cazul in care refuza sa intre in posesia Premiului, acesta va fi descalificat, iar Organizatorul va acorda premiul participantilor castigatori de rezerva, in ordinea extragerii, conform procedurii de acordare descrise in prezentul Regulament.

Participantul castigator consimte ca numele si Premiul acordat sa fie facute publice, in conformitate cu prevederile O.G. 99/2000 art. 42 (2).

Older Post
Newer Post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Shopping Cart

Your cart is currently empty

Shop now