Sari la conținut
Viaa la Idicel #2 Răzvan Idicel

Viața la Idicel #2

E sâmbătă după masa si sunt la Reghin la birou unde in timp ce scriu mănânc alune proaspăt prăjite. Săptămana aceasta, am facut multă crema de alune si a trebuit sa prăjim alune si sa ne organizam mai bine, crema a luat un avans foarte bun.  

Săptămâna am început-o foarte bine, după cum v-am spus, urma să ieșim cu doamnele la restaurant pentru a sărbatorii opt martie, dar mare mi-a fost bucuria când am văzut cât de pregătite au venit si frumos aranjate, a fost cu totul special, pentru toată lumea! 

Am dat drumul la un sondaj vineri, dacă nu l-ai completat te încurajezi să îl faci, ne ajută mult, mai ales pentru partea de lansare a noi optiuni pentru shop si promovarea. Riscam sa cheltuim o gramada de bani in promovarea facuta la gramada si nu suntem in măsură să facem experimente, trebuie să fim chibzuiți cu resursele. Ne gâdim demult la un abonament lunar cu provizii de la prăvălie și vrem sa fie unul care să fie bazat pe ''good value for the money'' și toată lumea să aibă de caștigat.  

Ca tot veni vorba de câștig, săptmâna aceasta au avut loc negocierile cu rețelele de supermarket, care sunt destul de provocatoare, dar noi rămânem consecvenți că facem produse bune si ne-am castigat in timp locul la raft. Iar inovațiile aduse in ultimul an dovedesc ambiția si pasiunea noastră de a ne dezvolta și face lucruri bune.

Părerea mea este că dintr-o negociere toată lumea trebuie să câștige, iar obiectivele principale să fie calitatea, inovația și valorile împărtășite și să știți că ele chiar există, noi pe asta ne bazăm evoluția și este credința noastră.

Într-o seară după ce am ajuns acasă cu Eva, primul lucru când a intrat în casă a fost să întrebe unde este tableta (la trei ani) și i-am explicat, dar Eva ai atâtea jucării de ce vrei tableta de cum intri în casă, iar ea ne-a răspuns sec, nu am prieteni... Ne-a șocat, deși merge la grădiniță și îi place, totuși lipsa de socializare îi lipsește, e musai să vină odată primăvara și să petrecem serile în curte sau pe dealuri. Mai ales că ne așteptă plantatul de pomi, copaci și grădina de zarzavaturi, avem mult de lucru. 

 

O săptămână frumoasă vă doresc,

Răzvan

Articole mai vechi
Articole mai noi

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Coș

Coșul dvs. este momentan gol.

Continua cumparaturile