Sari la conținut

Termeni si conditii

Termeni și condiții

 •  

  Divulgarea Proprietății Intelectuale va informa utilizatorii că conținutul, sigla și alte suporturi vizuale pe care le-ați creat sunt proprietatea dvs. și sunt protejate de legile drepturilor de autor.
 • Clauză de reziliere va informa că conturile utilizatorilor de pe site și aplicația mobilă sau accesul utilizatorilor la site pot fi reziliate în caz de abuzuri sau la discreția dvs. exclusivă.
 • Legea guvernantă va informa utilizatorii care legi guvernează acordul. Aceasta ar trebui să fie țara în care compania dumneavoastră își are sediul sau țara în care operați site-ul web și aplicația mobilă.
 • O clauză Link-uri către alte site-uri web îi va informa pe utilizatori că nu sunteți responsabil pentru niciun site web terță parte la care vă conectați. Acest tip de clauză va informa în general utilizatorii că sunt responsabili pentru citirea și acordul (sau dezacordul) cu Termenii și condițiile sau Politicile de confidențialitate ale acestor terțe părți.
 • Dacă site-ul dvs. web sau aplicațiile mobile permit utilizatorilor să creeze conținut și să facă public acest conținut pentru alți utilizatori, o secțiune de Conținut va informa utilizatorii că dețin drepturile asupra conținutului pe care l-au creat.
  Clauza “Content” menționează de obicei că utilizatorii trebuie să vă ofere (site-ului sau dezvoltatorului de aplicații mobile) o licență, astfel încât să puteți partaja acest conținut pe site-ul dvs. / aplicația mobilă și să îl faceți disponibil pentru alți utilizatori.
  Deoarece conținutul creat de utilizatori este public pentru alți utilizatori, o clauză de notificare DMCA (sau o încălcare a drepturilor de autor) este utilă pentru a informa utilizatorii și autorii drepturilor de autor că, în cazul în care se constată că orice conținut este o încălcare a drepturilor de autor, veți răspunde la orice preluare DMCA notificările primite și veți elimina conținutul.
 • O clauză Limitați ceea ce pot face utilizatorii poate informa utilizatorii că, acceptând să utilizeze serviciul dvs., sunt de asemenea de acord să nu facă anumite lucruri. Aceasta poate face parte dintr-o listă foarte lungă și detaliată din acordurile dvs. privind Termenii și condițiile, astfel încât să cuprindă cea mai mare cantitate de utilizări negative.
Source: https://termsfeed.com/blog/sample-terms-and-conditions-template

Coș

Coșul dvs. este momentan gol.

Continua cumparaturile