Sari la conținut

🇷🇴 Beneficiază de transport gratuit la o comandă de peste 240 lei.

Petrece Crciunul local, cu noi Răzvan Idicel

Petrece Crăciunul local, cu noi

Când cumperi de la Prăvălia Idicel, sprijini fermierii locali, agricultura ecologică, artizanii români și micile afaceri de familie care susțin comunitățile din zonă.

Fiecare produs sau cadou cumpărat ajunge înapoi în comunitate, încurajând generațiile următoare să valorifice cumpărăturile cu rost.

Când Crăciunul familiei sau companiei tale are nevoie de un pic de magie, contactează-ne și ne vom ocupa de toate: de la propuneri adaptate nevoilor tale până la livrarea acasă, în siguranță. Trimite un e-mail la madalina@pravaliaidicel.ro sau sună la 0740057998 și noi vom face restul.

Ca mulțumire că ne ești alături, orice ciocolată pe care o achiziționezi în luna decembrie are 15% reducere. Folosește codul MULTUMESC2020 la checkout, ca să primești prețul special. Fie că o savurezi tu sau o dăruiești, sper să fie primită cu sufletul plin de emoție, așa cum a plecat de la noi.

Cu drag,

Răzvan

Articole mai vechi
Articole mai noi

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Închide (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută

Adaugă în coș