Sari la conținut
La muli ani, române! Răzvan Idicel

La mulți ani, române!

Salut, 

Este o dimineață frumoasă la ldicel Pădure. Sunt șapte grade cu minus și câteva raze de soare ne luminează curtea. Sărbătorim ziua națională prin muncă și suntem foarte încântați să o putem face, întrucât începe sezonul de pregătit cadouri.

Suntem pe cale să încheiem un an provocator. Cred că este un an de cotitură pentru două sau chiar trei generații, unul în care am descoperit un nou normal, o altă viață și mai mult, ne-am descoperit pe noi și ceea ce contează cu adevărat. La începutul acestui an, aveam cu toții planuri mărețe, fie că vorbim de extinderea unei afaceri sau a face mai mult sport, dar în primăvară am descoperit că toate acestea trebuie regândite. Prima dată a fost panica, apoi relaxarea, iar în toată această perioadă am fost nevoiți să ne adaptăm și să putem continua. Fiecare borcan sau ciocolată cumpărată a fost o doză de fericire și încredere că o să reușim. 

De ziua națională eu vă sunt recunoscător pentru tot sprijinul acordat și închin cu bucurie un pahar de pălincă în cinstea voastră, vă mulțumesc!

 

La mulți ani!

Răzvan

Articole mai vechi
Articole mai noi

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Coș

Coșul dvs. este momentan gol.

Continua cumparaturile