Sari la conținut
Ne gândim să integrăm în business şi partea de agricultură Răzvan Idicel

Ne gândim să integrăm în business şi partea de agricultură

Am fost invitat să discut în cadrul emisiunii ZF 15 minute cu un antreprenor. Cum facem economia să funcţioneze în continuare?, un proiect Ziarul Financiar şi Alpha Bank, o mare onoare. 

Anul acesta, ce deja iată că este pe final, nu ştiam la ce să ne aşteptăm. 

Una dintre cele mai mari probleme pe care le-am avut este legată de lipsa materiilor prime. Există şanse să rămânem fără stocuri undeva anul viitor, mai devreme de începerea sezonului de vară. Ne gândim cum să gestionăm această situaţie. Vrem ca anul viitor să integrăm şi partea de agricultură în business, să producem măcar vinetele, care pentru noi sunt foarte importante. Dependenţa faţă de alţi furnizori, condiţiile economice şi cele privind schimbările climatice sunt foarte greu de dus şi trebuie să ne securizăm această parte.

Au fost momente în care ne-am simțit loviţi din toate direcţiile, dar după ce ne-am obişnuit cu noile condiţii din piaţă, trebuie să ne acomodăm şi cu ideea de a investi. O să mergem pe sere şi vom avea undeva la 5.000 metri pătraţi. Vrem să începem cu vinete.

Am pornit la drum în antreprenoriat în urmă cu zece ani, iar în prezent producem circa 220.000 de borcane de zacuscă şi dulceaţă anual. Sunt optimist că vom găsi soluții să continuăm să investim și să producem produsele noastre gustoase cu care v-am obișnuit.

Răzvan

Articole mai vechi
Articole mai noi

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Coș

Coșul dvs. este momentan gol.

Continua cumparaturile