website Sari la conținut

🇷🇴 Beneficiază de transport gratuit la o comandă de peste 240 lei.

Ce am descoperit la SIAL Paris 2022 Răzvan Idicel

Ce am descoperit la SIAL Paris 2022

Eu la zece ani distanță, la Sial Paris în 2012 și uite-mă la Sial Paris 2022. E incredibil că au trecut zece ani, un deceniu, ce frumos sună! Îmi era greu să cred atunci că acest nume o să crească atât de frumos și natural,  cu foarte multă răbdare și drag de ceea ce facem noi la Idicel.

Experiența de anul acesta de la Sial este cu adevărat una de pus în ramă. Am reușit printr-un design frumos să atragem la stand străini din toate țările, să își facă poze cu produsele noastre, mai ales cu ciocolata, care a fost de departe vedeta festivalului. 

Ce am descoperit noi la SIAL a fost un interes real din partea străinilor, oamenilor cărora le-a plăcut brandingul, au stat lângă standul nostru, au fost interesaţi de cum producem. Dacă până acum era interes doar din partea distribuitorilor din comunităţile româneşti, acum am văzut un interes din partea magazinelor de specialitate din ţările nordice, Germania, Spania.

Discuțiile avute au fost tare de plăcute și valoroase. Cel mai important am văzut ca dacă facem ce trebuie, avem o șansă reală la export, una greu de crezut că s-ar fi putut întâmpla pâna acum, când am văzut reacțiile străinilor!


Sunt mai mult decât încântat și abia aștept să dezoltăm la Idicel planul nostru pentru următorii douăzeci de ani, unul în care natura, oamenii și gustul să primeze mereu! #sial2022 #razvanidicel #authentic

Răzvan

Articole mai vechi
Articole mai noi

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Închide (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută

Adaugă în coș