Sari la conținut

🇷🇴 Beneficiază de transport gratuit la o comandă de peste 240 lei.

Cum am început să fac zacuscă și dulceață la ceaun? 

Reportaj realizat de TVR 1 în cadrul emisiunii Viața Satului

Produse Românești cinstite 🇷🇴

De 10 ani preparăm alături de doamnele gospodine din sat, în frunte cu tanti Veronica, bunătăți la ceaun pe foc de lemne după rețete tradiționale și ciocolată artizanală bean to bar.

Hrană pentru suflet realizată în Transilvania

Folosim doar ingrediente de calitate și naturale pe care le selectăm cu grijă și le preparăm manual cu pasiune, în tihnă.

Descoperă produsele

Casa Noastră: Satul Idicel

Idicel e un sat de munte, răsfirat, și trebuie să ajungi pe dealuri ca să simți efectiv, un val de bucurie care te izbește când ajungi aici – de la fân, de la vegetație, de la pomi fructiferi, de la păduri, pâlcuri, animale, și apusul absolut superb.

Răzvan Rusu, fondator

„Suntem o afacere de familie care a pornit din pasiune cu dorința de a face produse românești cinstite cu un gust unic. Focul cu lemne și ceaunul rămân și o să reprezinte piesa centrală din bucătărie. Este modul nostru de preparare a produselor si ținem enorm la acest lucru.”

Realizate Manual

Doamnele gospodine din sat, în frunte cu tanti Veronica contribuie cu dedicare, pasiune și smerenie ca fiecare produs realizat de către noi la Idicel să aibă un gust autentic.

Zacuscă și Salată de Vinete

Amintește-ți de aroma ardeilor proaspăt copți din copilărie. La Idicel, coacem ardeii capia pe grătar, îi curățăm manual și îi punem la ceaun pe foc de lemne pentru ca aromele să rămână vii în borcanul care va ajunge la tine.

Descoperă Zacusca

Ciocolată și Cremă de alune

Realizată din ingrediente de calitate, cu boabe de cacao rafinate direct de la sursă și urmând un proces artizanal, făcut manual, ciocolata noastră bean to bar îți oferă de fiecare dată un moment de bucurie.

Descoperă Ciocolata

Dulceață la foc de lemne

Dulceața este primul produs preparat de noi la Idicel, împreună cu tanti Veronica. Am cules toate fructele din zonă și am început să le fierbem la ceaunul din curte. Așa s-a nascut Răzvan Idicel. La gura ceaunului pe foc de lemne, la o vorbă bună și vise pentru viitor.

Descoperă Dulceața

Cadouri Corporate

Ne-am specializat în corporate gifting și livrăm anual mii de cutii pentru angajații companiilor de top din România.

Descoperă cutiile cadou

Peste 800 de review-uri verificate

Pentru noi, oamenii și produsul primează, iar succesul îl măsurăm pe seama mulțumirii clienților care ne consumă produsele și le recomandă mai departe.

Vezi părerea clienților

Interviu cu Andreea Esca

Când am început să fac dulceață la foc de lemne în Satul Idicel nu știam că voi ajunge atât de departe dar am știut că fiecare provocare vine cu un scop.

Vă invit să vizionați episodul #GataDeBusiness realizat de Andreea Esca împreună cu partenerii și prietenii noștri de la Raiffeisen Bank

Vezi Video

Podcast The Vast and the Curios

La marginea pădurii de la Idicel am stat de vorbă cu Andreea Rosca de la The Vast and Curios despre lecțiile pe care le-am învățat în antreprenoriat, peripețiile prin care am trecut până să fac fabrica, despre cum gătim la ceaun pe foc de lemne sute de mii de borcane pe an și valorile în care credem la Idicel.

Vezi Podcast

Ultimele Noutăți

16 nov. 2023

Ghidul meu de cadouri cu rost pentru Crăciun

Sărbători de Neuitat cu Cadouri Speciale de la Răzvan Celebrează magia Crăciunului cu selecția noastră de cadouri gândite pentru a aduce bucurie și recunoștință în inimile celor dragi. După un an plin și încărcat, Răzvan îți propune trei opțiuni de cadouri, fiecare cu o poveste unică și produse deosebite. 1. Cutie Cadou Premium: O selecție de delicatese cum ar fi zacusca de vinete, salată de ardei capia, diverse tipuri de ciocolată și multe altele, toate împachetate într-o cutie elegantă cu fundă roșie și felicitare. 2. Vinuri Excepționale și Delicatese: O colaborare specială cu crama Moșia Galicea Mare, oferind vin Martha Rouge, împreună cu produse gourmet cum ar fi zacuscă și ciocolată cu ingrediente inedite. 3. Combinația Perfectă de Gin și Ciocolată: Lansăm un nou produs - ciocolata cu ienupăr și portocale din gin, acompaniată de Ginul Pușcălupi, o băutură de excepție, produsă în România. Aceste opțiuni sunt create pentru a aduce un omagiu tradițiilor, calității și inovației. Explorează gama noastră de produse și alege cadoul perfect pentru a-ți arăta aprecierea și dragostea în această perioadă specială.

3 sept. 2023

Am împlinit 10 ani de activitate! Aflați planurile noastre de extindere și rămâneți alături de noi în continuare.

Veți citi despre petrecerile aniversare de la Idicel și București, despre echipa care a făcut posibilă această poveste, dar și despre planurile de viitor ale brandului. Răzvan visează să construiască o fabrică nouă în satul Idicel pentru a duce mai departe tradiția, în timp ce susține comunitatea locală. În articol găsiți și fotografii de la evenimentele aniversare, precum și schița fabricii viitoare. Este o sărbătoare, dar și un nou început pentru Idicel Pădure. Aflați cum puteți rămâne aproape și a vă bucura împreună de produsele gustoase și de povestea lor.
Închide (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută

Adaugă în coș