Sari la conținut
Secretul unui vin vegan

Secretul unui vin vegan

Mie îmi place să consum vin în mod responsabil de ceva timp, dar niciodată nu mi-a trecut prin cap că un vin poate fi vegan și ce rost ar avea să fie așa. Asta până am descoperit cum se face vinul Iosefin la Galicea Mare. Pentru că a fi vegan nu înseamnă doar un simbol pe sticlă, ci implică mult mai mult, iar mai jos o să îți povestesc ce am aflat și eu.

Secretul din spatele vinului de la Galicea Mare constă în procesul de producție inovator, dar și firesc până la urmă. Spre deosebire de vinurile convenționale, acest vin este creat fără a utiliza agenți de limpezire de origine animală, cum ar fi albumina din ou sau gelatina. În schimb, se folosesc doar struguri și drojdii sălbatice, păstrând astfel aromele și complexitatea specifice terroir-ului local și asigurându-se că vinul este savuros și etic în același timp.

Aceste vinuri ilustrează o cunoaștere și un atașament profund față de un terroir de excepție, o vie bine întreținută și o cramă impecabilă. Reputația construită în timp prin producția de vinuri elegante și autentice, cu un stil care are la bază terroir-ul și măiestria vinificatorului, face ca aceste vinuri să fie o alegere care merită atenția ta.

Iată ce spun unii dintre clienții noștri după ce au gustat și au aflat povestea din spatele vinului:

Articole mai vechi
Articole mai noi

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Coș

Coșul dvs. este momentan gol.

Continua cumparaturile