Sari la conținut

La comenzile de peste 200 de lei, transportul este gratuit oriunde în țară! 🇷🇴

RZVAN începe un nou capitol Răzvan Idicel

RĂZVAN începe un nou capitol

Mă bucur tare să vin cu vești către voi! Lansăm noi sortimente de zacuscă și dulceață în borcane mai mari. Toate într-un nou design care ne reprezintă și mai bine identitatea, călătoria mea ca antreprenor, locul și mâna femeilor din sat care prepară aceste produse.

Cea mai mare bucurie a fost când am ajuns la Idicel cu noile etichete, și punându-le pe borcan, Veronica mi-a spus, ”Asta e mâna noastră, Răzvane!” - fost un moment de mare emoție și o recunoaștere a întregii munci care se întâmplă la Idicel Pădure. 

Este un nou capitol pentru Răzvan, unul cu un ROST și mai apropiat de valorile de la Idicel și produsele pe care le dezvoltăm. Toate acestea s-au întâmplat odată cu mutatul la Idicel Pădure și datorită sprijinului familiei și oamenilor din jurul meu. Este o energie bună, pe care tare îmi doresc să v-o transmit și vouă. Încorporează multă creativitate, muncă fizică și o pace cum nu am mai simțit până acum.

Sper ca noile produse să se bucure în continuarea de aprecierea voastră și să ne țină aproape!

Cu drag, 

Răzvan

Articole mai vechi
Articole mai noi

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Închide (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută

Adaugă în coș