Sari la conținut
Am lansat Ciocolata de la Castelul Regal Săvârșin Răzvan Idicel

Am lansat Ciocolata de la Castelul Regal Săvârșin

Acum câteva luni am primit invitația de a face o ciocolată regală specială pentru Domeniul Regal Săvârșin cu însemnele Familiei Regale a României.
E un moment foarte important pentru noi pe care l-am sărbătorit ieri la Domeniul Regal Săvârșin împreună cu Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu.
Am creat trei sortimente de ciocolată, două cu ciocolată neagră, una cu prune și una cu vișine, iar al treilea a venit la sugestia lansată de Majestatea Sa: o ciocolată cu nucă prăjită și boia picantă. Vă invit să vizitați superbul castel de la Săvârșin unde le puteți încerca.
Este o mare onoare pentru mine și familia mea, faptul că am reușit ca prin brandul construit în ultimii zece ani să fim invitați să participăm la crearea unor momente atât de frumoase.
Vreau să le mulțumesc și oamenilor buni de la Profi care ne-au invitat să facem parte din proiectul lor “Suflet pentru Comunitate” și care au organizat un festival al producătorilor locali la Castelul Regal Savarsin.
Articole mai vechi
Articole mai noi

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Coș

Coșul dvs. este momentan gol.

Continua cumparaturile