Sari la conținut
Am împlinit opt ani la Idicel și avem planuri pentru încă zece Răzvan Idicel

Am împlinit opt ani la Idicel și avem planuri pentru încă zece

Miercuri dimineața m-am trezit la ușă cu un pachet de la tanti Veronica cu ardei copți, roșii din grădină și ouă fierte. Urma să plec în Italia la un curs de perfecționare în ciocolată și eram puțin în grabă, dar a insistat să iau cu mine mâncarea că sigur o să-mi fie foame. Nu era doar despre mâncare, ci era o emoție în acea dimineață, căci se împlineau opt ani de când am inaugurat mica fabrică de la Idicel Pădure.

Acum ne pregătim pentru un nou capitol din povestea Răzvan la Idicel - o fabrică nouă cu o bucătărie mai mare pentru harnicele gospodine din sat care muncesc alături de noi. Da, avem un loc minunat în centrul satului unde o să construim cu grijă ceva foarte frumos, care să devină o destinatie pentru toți cei care își doresc să guste din viața de la țară și meșteșugul pe care noi îl facem cu pasiune la Idicel Pădure. Se muncește mult si avem planuri ambițioase pentru Idicel, mai ales după ce m-am întors de la București și m-am stabilit în sat. Trăim cu adevărat experiența unei afaceri de familie, unde toată lumea este implicată și dedicată să facem un lucru bun.

Dezvoltarea e o provocare pentru toată lumea, dar și o bucurie că aceasta are loc în Idicel Pădure, unde avem o echipă de bază cu experiență și una în plină formare. Mi-am propus ca anul viitor când se împlinesc zece ani de când am ajuns prima dată în Idicel Pădure să vă primesc la noua fabrică din centrul satului și să ne bucurăm de o arhitectură frumoasă și produse gustoase. Focul cu lemne și ceaunul rămân și o să reprezinte piesa centrală din bucătărie. Este modul nostru de preparare a produselor si ținem enorm la acest lucru, acolo este o parte din secret.

Ca experiența să fie completă și autentică, amenajăm și laboratorul de ciocolată să vă arătăm cum facem ciocolată cu boabe de cacao din America de Sud într-un sat din Transilvania, o sa fie cu adevărat exotic.

Vă mulțumim tare mult pentru susținerea acordată în toată această aventură și vă promitem că o să continuam să muncim cu aceeași pasiune și dorință de inovare!

Cu drag, Răzvan

Articole mai vechi
Articole mai noi

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Coș

Coșul dvs. este momentan gol.

Continua cumparaturile